mandag den 26. februar 2018

Jeg burde tage et bad!Det er formiddag. Klokken er 11:00 (faktisk helt præcist) - Og jeg sidder med så mange arbejdsopgaver, at jeg nærmest slet ikke tror på det. Når man er vant til at gå hjemme, og selv bestemme hvad man vil lave, er det underligt at have ting man skal. Alle tingene på min liste, er selvfølgelig ikke ting jeg absolut skal, men ting jeg mener, er gode at få gjort. Og gerne i god tid. 
Ikke nok med at jeg skal have læst manuskriptet til "Claire og julemiraklet" igennem igen, og have skrevet en fed bagsidetekst, så er der en masse arbejdsopgaver på de sociale medier. 

Jeg har lige læst at det er blevet nemmere at udgive bøger i Danmark, men at det faktisk er sjældent, at bogen bliver markedsført ordentligt, så folk husker den og køber den. Det har jeg tænkt mig at gøre noget ved. Min første bog skal huskes. Den skal købes. Den skal læses! Og selvom forlaget står for meget af det, så er det altså mit ansvar, at bogen bliver set. At folk bliver nysgerrige, og får lyst til at vide mere. 

Derfor sidder jeg med fedtet hår, i mit nattøj, med en tom kaffekop ved siden af mig, og forsøger at få stablet en vanvittigt masse på benene. Allerede længe før, bogen rent faktisk er udkommet. Fordi det er skide vigtigt! Og så kan jeg altid tage et bad senere (og få børstet mine tænder... I know, det er ret klamt!) Det er virkelig grænseoverskridende, at skulle sælge sig selv på den måde, men jeg forsøger at huske mig selv på, at det ikke er MIG der skal sælges, men mit produkt. Mit brand. Og det hjælper lidt. 

Nu må jeg hellere se at komme videre. Den Facebookside laver jo ikke sig selv.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar