fredag den 23. marts 2018

Hvad handler bogen egentlig om?


Det er ikke meget jeg har fortalt om Claire og julemiraklet. Jeg er ikke særligt god til at snakke om de ting jeg selv har skrevet. Det er svært for mig at korte handlingen ned, så det giver mening, uden at afsløre alt for meget. I dette indlæg vil jeg dog fortælle en smule. Ikke for meget, men nok til at I (forhåbentligt) synes det lyder interessant, og får lyst til at læse mere.

Claire og julemiraklet er en ungdomsbog (også kaldet YA eller Young Adult), som sagtens kan læses af voksne. Den handler om Claire. En syttenårig pige, som har mistet sin far for nyligt. Hele hendes liv har forandret sig efter hans død, og det er midt i alle de forandringer, at hendes mor beslutter sig for at de skal til Paris i hele december, for at fejre jul med hendes franske familie. Claire hader idéen, men da de endelig kommer frem, sker der noget ganske særligt. Hun møder Fleur.
Claire og julemiraklet er en historie med masser af julestemning og romantik. Perfekt til snevejrsdage i december, eller når mørket falder på og ilden knitrer i pejsen.

Jeg havde egentlig besluttet mig for, at dette indlæg skulle handle om grunden til, at jeg har skrevet bogen. Men som kom jeg til at tænke på, at I nok skulle vide lidt mere om den, før jeg begyndte at snakke om det andet. Desuden har jeg planer med Julie the Book Cat om at hun får lov til at lave et interview med mig, om netop den slags ting. Så det må vente lidt.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil interviewe mig til din bogblog (eller anden blog), så skriv endelig. Det kunne være så hyggeligt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar