søndag den 11. marts 2018

Pres.Det er meget længe siden, jeg har haft en hverdag. Jeg har (afbrudt af skoleforsøg og den slags) gået hjemme i rigtigt mange år. Faktisk omkring 9 år. Det er som om jeg er blevet vant til, ikke rigtigt at have en rytme. Jo, altså jeg gør da cirka de samme ting hver morgen, men ellers står dagen på forskellige ting. Ofte lige hvad jeg har lyst til, eller kan overskue den dag.

Derfor skal jeg virkelig vænne mig til, at have en form for ansvar igen. Det er mit eget ansvar, at bogen bliver god. Det er mit eget ansvar, at få rettet den ordentligt igennem. Det er mit eget ansvar, at få markedsført bogen ordentligt.

Jeg får selvfølgelig hjælp fra forlaget, men jeg kan godt lide at gøre rigtigt mange ting selv. På den måde er jeg sikker på, at det hele bliver som jeg vil have det.

Det er bare rigtigt svært, at indrette en hverdag igen. At stå op på det samme tidspunkt hver dag, og at finde overskud til at udføre de opgaver der er på huskelisten. Jeg kan godt mærke at der er lidt pres på, men det er udelukkende fra mig selv. Jeg vil så gerne gøre det godt! Og selvom det stresser mig, så synes jeg samtidig, at det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Det er så fantastisk, at min bog bliver udgivet. Et ønske jeg har haft hele mit liv.

Jeg har gang i mange ting lige for tiden. Først og fremmest, skal hele bogen rettes igennem igen (forhåbentligt for sidste gang!) Og så skal jeg virkelig lære at bruge bloggen og min Facebookside, for jeg har absurd svært ved at finde ud af, hvad folk egentlig synes er interessant. Jeg har jo ikke lyst til, at I allerede er trætte af min bog, inden den overhovedet er udkommet.

Jeg svømmer lidt rundt i mine egne tanker for tiden. Både fordi jeg presser mig selv rigtigt meget, men også fordi jeg har sindssygt meget inspiration til nye skriveprojekter. Der burde jeg måske fokusere på den udgivelse jeg er i gang med, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at skrive. Inspirationen har lidt sit eget liv.

Det var egentlig bare en lille opdatering fra mig. Skriv endelig hvis der er noget I gerne vil vide. Enten om mig, eller om min debutroman.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar