mandag den 9. april 2018

Ventetid = KællingDer er gået en uges tid, siden jeg blev færdig med de allersidste rettelser, i Claire og julemiraklet. Julie har tjekket det hele igennem for kommafejl, samt andre småfejl, og jeg føler mig helt sikker på, at manuskriptet er færdigt. Nu skal det bare sættes op igen, da vi fuckede det hele op, i forbindelse med de nyeste rettelser. Jeg har sendt det tilbage til forlaget, og nu venter jeg bare på, at det hele bliver ordnet. Det er dejligt at være fri for at skulle rette mere, eller tænke på redigering konstant, men for filan, hvor er det underligt. Hvad skal jeg nu?

De fleste ville nok tage den lidt med ro. Flere har faktisk sagt, at det er nu jeg skal fokusere på at markedsføre bogen. Det er bare svært, når jeg endnu ikke sidder med det endelig resultat. Jeg prøver derfor, så vidt muligt, at markedsføre mig selv i stedet. Så folk husker hvem jeg er, og derfor (forhåbentligt) tænker, at de gerne vil læse min bog. Jeg ved godt det lyder skørt, men det er faktisk tit sådan, jeg bliver interesseret i en ny bog. Hvis forfatteren virker som en spændende person, som deler ud af sit liv på de sociale medier, så har jeg meget mere lyst til at læse bogen. Bare for at se, hvad personen kan. 

Senere vil der selvfølgelig komme mere om bogen, det er klart. Jeg tænker også noget med nogle små citater fra bogen, som kunne gøre folk interesserede i, at læse mere. Den skal bare lige være færdig først. Så indtil videre holder jeg mig til en smule markedsføring om bogen, og bagom bogen. Og så en del om mit liv, mine skrivevaner, og den slags. Jeg er mest på Instagram, hvor jeg næsten poster hver dag (@lunamorupforfatter) - både om bogen, fremskridt, skriverier, min dagligdag, og alt derimellem. Min Facebookside er mest for at gøre opmærksom på, når der er kommet nyt på bloggen, eller til eventuelle nyheder og konkurrencer.

Her på bloggen, vil der cirka komme et nyt indlæg et par gange om ugen. Jeg har ikke planlagt noget, men jeg har tit en masse idéer til indlæg, så det skal nok gå fint. 

Men imens jeg venter, er jeg faktisk også gået i gang med et helt nyt skriveprojekt. Indtil videre har jeg skrevet lige under 17000 ord, så det er en helt fin start. Mit nye projekt er meget mere omfattende end Claire, da jeg har (en lille spoiler) FIRE hovedpersoner. Normalt arbejder jeg altid kun med en eller to. Og så er der en masse jeg skal undersøge. Jeg skal nok fortælle mere om det i fremtiden, men indtil videre holder jeg det hemmeligt. Det er jo heller ikke sikkert, det overhovedet bliver til noget. Nu må vi se!

Ventetiden er super nederen, men mest fordi jeg glæder mig så meget, til det færdige resultat! Men jeg har heldigvis masser at se til, så jeg kommer ikke til at kede mig.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar