Om forfatteren
Hey vennerne!

Jeg hedder Luna, jeg er 30 år gammel, og jeg er ninja... Det er selvfølgelig ikke rigtigt. Man skal være tynd for at være ninja.
Derimod er jeg forfatter til ungdomsbogen Claire og julemiraklet, som blev udgivet i maj 2018.
Til dagligt arbejder jeg på nye romaner, og driver en lille bitte netbutik, hvor jeg sælger home decor. Lige inden jeg fyldte 30 år, besluttede jeg mig for, at jeg aldrig igen, vil bruge mit liv på noget jeg ikke gider. Forfatter har været min drøm siden jeg teenager, og jeg agter at følge den drøm til det sidste. Jeg er forfatter. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Jeg bor sammen med min kone, Julie, som er sygeplejerske og bogblogger. Sammen har vi to smukke hankatte. Store, langhårede Noir, og lille, modige Ozzy. Vi bor i en mellemstor lejlighed i Slagelse, men arbejder på måske en dag, at få et rækkehus i Køge.
Min lille, selvvalgte familie, betyder alt for mig. Hos dem føler jeg mig hel.

Når jeg ikke skriver eller arbejder med butikken, elsker jeg at læse, og var selv engang bogblogger. Jeg droppede det, da det blev for meget pligt, og for lidt sjov. Til gengæld har jeg mødt en masse spændende mennesker gennem bloggerarbejdet.
Vores lejlighed bærer i høj grad præg af, at vi er to flittige læsere.
Men nu skal jeg ikke sidde og spille hellig. En god komedieserie bliver ofte sat på herhjemme, og gerne i form af "How I Met Your Mother" eller "Friends" (listen er meget længere...) og så er jeg kæmpe slasher-og gyser fan. Hvilket kan ses på antallet af gyserfilm i vores dvdstak.

Jeg er det man kalder pescetar. Hvilket betyder at jeg ikke spiser andet kød end fisk, og ellers lever vegetarisk. Det lyder så åndssvagt at sige det sådan, men det er nu sådan det er. Det er blevet vigtigt for mig, at gøre hvad jeg kan for naturen, dyrene og miljøet.

Udover det...
Kaffe
Pizza
Lyserød
Enhjørninger
Nattøj
Øl
Rolige morgener
Wombala
Kys
Regn


Mig 2018.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar